Wie wij zijn

R4R is een Good Citizen Club geboren uit zingeving en liefde voor Rotterdam. Een maatschappelijk platform voor ondernemers met hun roots in Rotterdam. Voor ondernemers die vanuit deze verbintenis zich willen binden aan de maatschappelijke betrokkenheid van onze stad. Een stad waarin ondernemers hand in hand een échte bijdrage leveren.

Clean up Rotterdam 2020

Rotterdam. Gastvrij, dat zijn wij! Wij verwelkomen de gasten van het Eurovisie Songfestival met open armen in een schone stad zonder plastic en vuil. In een stad waar de slogan: ‘We may not have it all together, but together we have it all’ voorop staat en ondernemers & inwoners samen hand in hand gaan! OPEN UP voor ons initiaitef: CLEAN UP ROTTERDAM 2020.

Deelnemers doen jullie mee?

Doe mee en adopteer een wijk in Rotterdam! Bedenk een project waarmee jij jouw gekozen wijk plastic en vuil vrij gaat maken! Wij ondersteunen je met kleding, prikkers, vuilniszakken en voeren het vuil af. je mag het zo gek maken als je zelf wilt! Ga je de Rotte op? Dan schakelen we boten van onze partner Plastic Whale in. Wil je een clean up walk organiseren? Dan schakelen we onze partners Clear Rivers in. Of gaat u suppen op de wateren dan komt de Sup Clean up helpen!

Scholen doen jullie mee?

Ben je een scholen gemeenschap? Doe dan mee met ons project! Wij creëren graag meer bewustzijn over vuil, afval scheiden. circulaire economie en de plastic problematiek bij jullie leerlingen op school. On de maanden maart, april en meu geven onze partners voor diverse scholen educatie over dit thema. Uiteraard is dit kosteloos.

Partners doen jullie mee?

Om dit project mogelijk te maken is R4R op zoek naar samenwerkingspartners. Wij zijn op zoek naar kleding, prikkers,
vuilniszakken, opslag- en afvoerplaats van het opgehaalde
vuil en natuurlijk ook geld waarmee wij meer bewustwording
kunnen creëren over dit onderwerp.

Robin Westerveld

Robin Westerveld

Robin Westerveld