Interviews

Lars van Luijn | Landvast Advocaten

Lars van Luijn | Landvast Advocaten

Als je aan Lars van Luijn vraagt waarin Landvast Advocaten zich onderscheidt van andere kantoren, weet hij het antwoord niet zo snel te geven. Verderop in het gesprek blijkt dat hij een bepaalde mate van bescheidenheid en integriteit voorstaat. En dat ligt dan weer mooi in lijn met de persoonlijke benadering en de mond-mondreclame waardoor cliënten de weg naar zijn kantoor goed weten te vinden. Op die manier participeert hij ook binnen R4R. Hij draagt deze club een zeer warm hart toe en spreekt het volste vertrouwen uit in de initiatiefnemers. En wie is Knausgård? Tijd voor de boekhandel.

Lees meer
Clyde Tdlohreg en Rachelle Mahieu | CreativIvents

Clyde Tdlohreg en Rachelle Mahieu | CreativIvents

Rachelle en Clyde zijn drukbezette mensen. Tijd is kostbaar en toch weten ze een afspraak in te plannen. Allebei fijne mensen als gesprekspartner. Hun enthousiasme is tomeloos en uit het gesprek blijkt hoe mooi zij hun hart op de goede plaats hebben zitten. En over tomeloos gesproken: wat een energie. En wat een passie om alle merken complementair aan elkaar te laten schakelen. En die passie zit dus ook in hun beider verbinding met Rotterdammers4Rotterdammers. Mooie partners die gezamenlijk het huis de ‘Good Citizens Club’ mede vormgeven. Wat een mooie, solide basis van vertrouwen.

Lees meer
Ron Piek | Goos Reclamemakers

Ron Piek | Goos Reclamemakers

De passie en liefde voor het vak komt duidelijk naar voren als je met Ron Piek telefonisch afspreekt. Bescheiden vertelt hij over zijn rol bij het ontstaan van R4R en daar spreekt ook trots uit. Hoe mooi is het als mensen als Ron een bijdrage willen leveren aan een nieuw initiatief dat vijf jaar geleden ontstond. Juist ook in deze tijd zo hard nodig om te blijven verbinden met elkaar. Het ‘warme nest’-gevoel draagt daar zeker aan bij.

Lees meer
Eric van Abbe | Hospitality Masters

Eric van Abbe | Hospitality Masters

Eric van Abbe kent een enorme passie voor het hospitality vak. Zijn enthousiasme spat ervan af. Om iets moois en duurzaams te produceren. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Als eigenaar van een restaurant en evenementen locatie vraagt de huidige tijd veel van zijn creativiteit en improvisatievermogen. Maar stilzitten is er niet bij. Een overkoepelende organisatie is in oprichting: Hospitality Masters waarin alle bedrijfsactiviteiten worden ondergebracht. Dat geeft aan dat zijn blik naar voren is gericht. Op naar 2021!

Lees meer
Ed Smith | The Smith Group

Ed Smith | The Smith Group

Met Ed Smith kun je urenlang kletsen. We hadden wat moeite met de verbinding wat eigenlijk alweer een hilarische start was van ons gesprek. Ed noemt Robin en Barbara ‘betrokken’, ‘gedreven’ en ‘enthousiast’. Tijdens onze online meeting bleek dat ik deze kwaliteiten ook op Ed vind slaan. Wat mij betreft had Syko Smith geen betere opvolger kunnen wensen!

Lees meer
Jeroen Jansen | Florentes Vermogensbeheer – 1 jarig bestaan!

Jeroen Jansen | Florentes Vermogensbeheer – 1 jarig bestaan!

Het mooie aan Jeroen Jansen, zo is ons opgevallen tijdens het gesprek, is de mate van passie die uit zijn woorden spreekt. Zowel voor zijn eigen vakgebied als voor R4R. De principes die hij zakelijk hanteert, gaan ook op bij R4R. Gezamenlijk de schouders eronder. En daar waar het kan, zet hij zich graag in voor de stad waar zijn hart ligt; Rotterdam.

Lees meer
Bart Jasperse | MEIKO Nederland

Bart Jasperse | MEIKO Nederland

Als je met Bart Jasperse in gesprek gaat, dan voel je zijn bevlogenheid en betrokkenheid. Zijn warme waardering spreekt hij uit voor alle collega’s, die zich flexibel tonen in deze bijzondere en moeilijke tijd. Maar ook met klanten en eindgebruikers van MEIKO apparatuur wordt nauw contact onderhouden. Wat hebben zij op dit moment nodig en op welke manier kan MEIKO optimaal ondersteunen?

Lees meer

Wil je meer weten?

R4R heeft een visie, een groeiambitie; Maatschappelijke impact maken, dat is wat R4R drijft, een stad waarin ondernemers “Hand in Hand” een échte bijdrage leveren aan de stad.

Lid worden van de Good Citizen Club R4R? Dat kan! Vul het contact formulier hiernaast in en we nemen spoedig contact met je op!