Ondernemersverhalen

Enige tijd geleden hebben wij het idee opgevat om onze donateurs te interviewen. Lees hier meer over onze donateurs en hun ondernemersverhaal en laat je inspireren!

Ray Kemp

Ik interviewde onlangs Ray Kemp, CEO en mede-eigenaar van het Rotterdamse IT-bedrijf Lunatech. Lunatech is een IT-project organisatie die haar diensten aanbiedt aan multinationals met services als systeemintegratie en big data. Daarnaast gelooft Lunatech heilig in open source software. En heeft ze zich gespecialiseerd in de programmeertalen Java en Scala.

Volledig interview…


Ron Piek

Het bedrijf van Ron Piek, Goos Communicatiemakers, bracht nostalgische gevoelens bij me naar boven. Mijn vader heeft namelijk vroeger ook in de reclame gezeten, dus het bedrijf van Ron was heel herkenbaar. Langs een hele steile trap kwam ik via de werkplaats op kantoor, waar ik Ron interviewde tussen de creaties van Goos Communicatiemakers.

Volledig interview…


Richard Penning

Op een warme zomeravond in augustus hadden Richard Penning en ik afgesproken in de bar van het nhow Rotterdam voor een interview. Een historische plek, want dat is de locatie waar het voor R4R ooit begonnen is en aan dat begin succes heeft Richard Penning hard meegewerkt. Als één van de ‘vrienden van de show’ staat Richard veelvuldig te draaien tijdens de Rotterdamse Ondernemersborrels. Kortom, de hoogste tijd voor een interview met deze DJ!

Volledig interview…


Javier Cabanelas

Ledfurniture, vertegenwoordigd door (mede-) eigenaar Javier Cabanelas, is vrij snel na de lancering op 12 maart 2015 donateur geworden van Rotterdammers 4 Rotterdammers.

De tweede editie van de Rotterdamse Ondernemersborrel in de Zweedse Tuin werd door Javier en zijn mannen omgetoverd tot een sprookjesachtige editie en ook de derde editie in de Hangar op Rotterdam Airport werd een succes dankzij de aankleding van Ledfurniture.

Volledig interview…


Raymond Discoramond

Op misschien wel de regenachtigste dag van deze zomer, trof ik Raymond Disco bij Wine bar Mendoza aan de Bergse plas, voor een interview over HET evenementenbureau van Rotterdam Rotterdam Business Events bv!

Iets te laat voor onze afspraak kwam Raymond Disco stuiterend van de energie aangelopen. Hij had net een afspraak gehad met de jongens van Gersmagazine over de lancering van alweer de 14de editie van het blad. Nieuwsgierig naar hoe Raymond iedere keer van die lanceringen een spektakel weet te maken en een sfeer weet te creëren dat je het gevoel hebt dat je ‘erbij moet zijn’, vingen we het interview aan.

Volledige interview…