Wat doen wij

Bij de R4R donateurs ofwel de “Good Citizen Club” staat verbintenis en samen een bijdrage leveren aan de stad Rotterdam centraal.

“Samen sterk voor Rotterdam, samen sterker in business”

Voor donateurs en introducés organiseert Rotterdammers 4 Rotterdammers drie keer peer jaar een goed bezocht netwerkevent. Daarnaast passeren het gehele jaar door verschillende events rondom onze maatschappelijke projecten de revue. Op z’n Rotterdams de handen uit de mouwen, maar tegelijkertijd nieuwe contacten opdoen, netwerken, en kennismaken met de stad staat hier centraal. Door een diepgeworteld netwerk binnen Rotterdam kunnen wij mensen aan elkaar verbinden die elkaar anders wellicht niet hadden gevonden.

Om de kwaliteit van ons netwerk te blijven waarborgen zijn de focusgebieden als volgt: alle plaatsen die onder de gemeente Rotterdam vallen, alsmede Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Rhoon, Poortugaal, Capelle, Krimpen, Ouderkerk en Berkel & Rodenrijs.

Wij nodigen u graag is uit bij een van onze bijeenkomsten. Neem gerust contact met ons op via Robin Westerveld 06-28477614 of rw@rotterdammers4rotterdammers.nl