Donateursevent: ontbijt met een krantje!

Graag nodigen wij je uit voor het bijzondere donateursevent “Ontbijt met de krant” op dinsdag 7 februari a.s. van 08.00 uur tot 10:30 uur op de locatie Central Post in Rotterdam. Deze ochtend staat in het teken van een kijkje in de keuken van het AD en AD Rotterdams Dagblad. Chef AD Ingrid Sikking neemt u mee in deze wereld, over de dagelijkse race tegen de klok om de krant op tijd bij de pers te krijgen. En om 24/7 de websites van goede content te voorzien.

Programma:

U bent vanaf 8:00 uur van harte welkom voor een heerlijk ontbijt. Vervolgens zullen we aan aantal inspirerende verhalen te horen krijgen met een rondleiding op de redactie. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken met elkaar.

Locatie:

Algemeen Dagblad, Central Post, ingang West. Delftseplein 27k, Rotterdam.

Parkeren:

Het AD is gevestigd in het gebouw Central Post, Delftseplein 27k, 3013 AA Rotterdam. Central Post ligt pal naast het centraal station en de taxistandplaatsen, dus makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Indien u met de auto komt kunt u parkeren bij Q-park Weena, zie voor meer informatie: http://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/rotterdam/weena. Er zijn uitrijkaarten beschikbaar.

Aanmelden:

Dit event is uitsluitend voor onze donateurs en aanmelden kan via [email protected]. Nog geen donateur van R4R? Neem gerust contact met ons op om hierover van gedachten te wisselen!