Rotterdamse Ondernemersborrel: Aloha Bar

Rotterdammers 4 Rotterdammers nodigt u uit op donderdag 9 maart a.s. in Aloha te Rotterdam (Maasboulevard 100) voor de 7de editie van de Rotterdamse Ondernemersborrel! De Rotterdamse Ondernemersborrel in de wildwaterbaan van het oude Tropicana, dat was het idee… Dit wordt op 9 maart ook werkelijkheid nu niemand minder dan Aloha, gevestigd in het oude zwembad en onderdeel van Blue City, de locatie wordt voor de volgende editie.

Vrijwillige entree

Wij zullen u vragen om een vrijwillige entreebijdrage. Dit natuurlijk om met uw hulp onze Rotterdamse maatschappelijke projecten naar een volgend niveau te tillen!

RSVP

Met plezier zien wij u RSVP tegemoet via info@Rotterdammers4Rotterdammers.nl.

Parkeren

Parkeren kan op het achtergelegen parkeerterrein van Tropicana. Dit is vaaf 18:00 uur gratis.

Over Aloha

Aloha is sinds 2013 gevestigd in de Wildwaterbaan van voormalig subtropische zwemparadijs Tropicana. We vinden Tropicana een bij Rotterdam horend stadsicoon en zetten ons in om het een nieuwe allure te geven die zo hoort bij deze plek. We focussen ons op de unieke eigenschappen van de Wildwaterbaan en proberen deze te behouden terwijl we herbestemmen naar multi-functionele horeca.
Het restaurant van Aloha is een vertaling van onze visie op circulariteit. Een concreet voorbeeld hierin is de wijze waarop Rotterzwam koffiedik en vliesjes uit onze koffiebranderij hergebruiken als grondstof waarop oesterzwammen gekweekt worden. Deze oesterzwammen worden verwerkt tot bitterballen in Aloha geserveerd met….koffiemayonaise.