Interviews

Michel Nusse | N-Force1

Michel Nusse | N-Force1

Technische strubbelingen konden ons niet ervan weerhouden om online een mooi gesprek te voeren. Van gedeelde uitgangspunten tot nieuwe inzichten. Van XXL evenementen tot terug in je kracht. Dichterbij de natuur en de mens in zijn pure vorm. Dat is het pad dat Michel Nusse bewandelt. Met zijn N-Force1, voor inspirerende en vitaliserende evenementen voor de zakelijke markt, wil hij opdrachtgevers verrassen en prikkelen om buiten de gebaande paden te gaan.

Lees meer
Edwin Hoogerwerf | Daikin Nederland

Edwin Hoogerwerf | Daikin Nederland

Uit het gesprek met Edwin Hoogerwerf blijkt zijn mooie Rotterdamse mentaliteit en betrokkenheid: opgerolde mouwen en hard werken. Bij Daikin komt dat samen. Gezamenlijk hebben hij en zijn collega’s voor het derde opeenvolgende jaar het predicaat Great Place to Work weten te veroveren. Dat maakt Edwin supertrots, mede omdat het aantoont hoe men binnen Daikin gezamenlijk continu weet te verbinden en te verbeteren.

Lees meer
Aad de Vries | Seris Nederland

Aad de Vries | Seris Nederland

Toen Aad de Vries voor de eerste keer in zijn carrière een internationale bijeenkomst bijwoonde, zei de voorzitter: “Jullie denken dat de Denen bot zijn, maar hier is Aad.” Tijdens ons interview moest hij er zelf hartelijk om lachen. Hij voegde daaraan toe dat Rotterdammers wel heel veel dingen voor elkaar krijgen. En dat blijkt maar weer. Een ploeg van Seris als ‘maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje’ laten deelnemen aan het Clean Up project. Op het kruispunt tussen hart voor de stad en gedeelde passie met collega’s. Wat een prachtig initiatief om dat op deze manier bij elkaar te brengen.

Lees meer
Marc Massar | Golfers World

Marc Massar | Golfers World

Soms ‘ontmoet’ je iemand telefonisch en voelt het alsof je iemand al lang kent. Terwijl je elkaar voor het eerst spreekt. Wat is het toch een eer en een feest om met Marc Massar, in dit geval, in verbinding te mogen treden. Woorden die mij bij naar boven komen zijn oprecht, eerlijk, warm en open. En als je Marc dan de tekst van het interview ter goedkeuring voorlegt en je krijgt als opmerking: “Jeetje wat een verhaal! Heb ik dat allemaal gezegd? Maar het is een eerlijk verhaal dus prima”, dan voelt die verbinding dubbel goed.

Lees meer
Lars van Luijn | Landvast Advocaten

Lars van Luijn | Landvast Advocaten

Als je aan Lars van Luijn vraagt waarin Landvast Advocaten zich onderscheidt van andere kantoren, weet hij het antwoord niet zo snel te geven. Verderop in het gesprek blijkt dat hij een bepaalde mate van bescheidenheid en integriteit voorstaat. En dat ligt dan weer mooi in lijn met de persoonlijke benadering en de mond-mondreclame waardoor cliënten de weg naar zijn kantoor goed weten te vinden. Op die manier participeert hij ook binnen R4R. Hij draagt deze club een zeer warm hart toe en spreekt het volste vertrouwen uit in de initiatiefnemers. En wie is Knausgård? Tijd voor de boekhandel.

Lees meer
Clyde Tdlohreg en Rachelle Mahieu | CreativIvents

Clyde Tdlohreg en Rachelle Mahieu | CreativIvents

Rachelle en Clyde zijn drukbezette mensen. Tijd is kostbaar en toch weten ze een afspraak in te plannen. Allebei fijne mensen als gesprekspartner. Hun enthousiasme is tomeloos en uit het gesprek blijkt hoe mooi zij hun hart op de goede plaats hebben zitten. En over tomeloos gesproken: wat een energie. En wat een passie om alle merken complementair aan elkaar te laten schakelen. En die passie zit dus ook in hun beider verbinding met Rotterdammers4Rotterdammers. Mooie partners die gezamenlijk het huis de ‘Good Citizens Club’ mede vormgeven. Wat een mooie, solide basis van vertrouwen.

Lees meer
Ron Piek | Goos Reclamemakers

Ron Piek | Goos Reclamemakers

De passie en liefde voor het vak komt duidelijk naar voren als je met Ron Piek telefonisch afspreekt. Bescheiden vertelt hij over zijn rol bij het ontstaan van R4R en daar spreekt ook trots uit. Hoe mooi is het als mensen als Ron een bijdrage willen leveren aan een nieuw initiatief dat vijf jaar geleden ontstond. Juist ook in deze tijd zo hard nodig om te blijven verbinden met elkaar. Het ‘warme nest’-gevoel draagt daar zeker aan bij.

Lees meer
Eric van Abbe | Hospitality Masters

Eric van Abbe | Hospitality Masters

Eric van Abbe kent een enorme passie voor het hospitality vak. Zijn enthousiasme spat ervan af. Om iets moois en duurzaams te produceren. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Als eigenaar van een restaurant en evenementen locatie vraagt de huidige tijd veel van zijn creativiteit en improvisatievermogen. Maar stilzitten is er niet bij. Een overkoepelende organisatie is in oprichting: Hospitality Masters waarin alle bedrijfsactiviteiten worden ondergebracht. Dat geeft aan dat zijn blik naar voren is gericht. Op naar 2021!

Lees meer
Ed Smith | The Smith Group

Ed Smith | The Smith Group

Met Ed Smith kun je urenlang kletsen. We hadden wat moeite met de verbinding wat eigenlijk alweer een hilarische start was van ons gesprek. Ed noemt Robin en Barbara ‘betrokken’, ‘gedreven’ en ‘enthousiast’. Tijdens onze online meeting bleek dat ik deze kwaliteiten ook op Ed vind slaan. Wat mij betreft had Syko Smith geen betere opvolger kunnen wensen!

Lees meer
Jeroen Jansen | Florentes Vermogensbeheer – 1 jarig bestaan!

Jeroen Jansen | Florentes Vermogensbeheer – 1 jarig bestaan!

Het mooie aan Jeroen Jansen, zo is ons opgevallen tijdens het gesprek, is de mate van passie die uit zijn woorden spreekt. Zowel voor zijn eigen vakgebied als voor R4R. De principes die hij zakelijk hanteert, gaan ook op bij R4R. Gezamenlijk de schouders eronder. En daar waar het kan, zet hij zich graag in voor de stad waar zijn hart ligt; Rotterdam.

Lees meer

Wil je meer weten?

R4R heeft een visie, een groeiambitie; Maatschappelijke impact maken, dat is wat R4R drijft, een stad waarin ondernemers “Hand in Hand” een échte bijdrage leveren aan de stad.

Lid worden van de Good Citizen Club R4R? Dat kan! Vul het contact formulier hiernaast in en we nemen spoedig contact met je op!