Hockeyclub Feijenoord

R4R officieel Clubkoning van Hockeyclub Feijenoord Hiermee helpt R4R met haar achterban van ruim 70 Rotterdamse ondernemers de in 2010 gestarte hockeyclub op Zuid aan een nieuw clubhuis.

De hockeyclub begon ooit met een paar sticks in een kliko op het Afrikaanderplein en is inmiddels uitgegroeid tot een echte hockeyclub met bijna 400 leden. Maar de droom van een hockeyclub op Zuid liep uit de hand. Hockeyclub Feijenoord groeide uit zijn jasje en kreeg van de gemeente Rotterdam een nieuwe locatie met twee velden van olympisch niveau!

Apetrots, maar ook met een behoorlijke financiële uitdaging om het clubhuis en de overige faciliteiten te verbouwen en in te richten. De jeugdleden van de club zijn al maanden actie aan het voeren om geld op te halen voor de inrichting van hun nieuwe clubhuis. De maatschappelijke businessclub Rotterdammers 4 Rotterdammers besloot de club een handje te helpen en zette vanmiddag hun handtekening onder het sponsorcontract.

Het idee om de elitesport (wat hockey toch nog wel een beetje is) op Zuid mogelijk te maken, sprak Barbara van den Bosch van R4R enorm aan. De verbinding tussen jong en oud, de verschillende wijken van Zuid en culturen die samen komen op een complex is sowieso een fantastisch gegeven. Ik vind het onwijs gaaf, dat wij met R4R hier deel van uit mogen maken, aldus Robin Westerveld.

Kwartiermaker van het eerste uur Paul Veldhuijzen wilde met hockeyclub Feijenoord een vereniging starten met een representatief beeld van de Rotterdamse samenleving. Juist daarom vindt hij het geweldig dat juist 70 Rotterdamse ondernemers deze club hebben gekozen om te sponsoren.

R4R is dan ook enthousiast om de hockeyclub op Zuid te helpen aan een nieuwe inrichting voor hun clubhuis!