MVR Projecten

MVR = Maatschappelijk Verantwoord Rotterdam. Bij de R4R donateurs ofwel de “Good Citizen Club” staat verbintenis en samen een bijdrage leveren aan de stad Rotterdam centraal..
“We may not have it all together, but together we have it all”

R4R voorziet een wereld waarin het individualisme steeds sterker wordt en de maatschappelijke issues niet minder worden. De tegenhanger hiervan is dat we leven in een wereld waarbij het zaken leven meer moet zijn dan alleen “de knaken” verdienen en je veel meer uit beleving en zingeving je onderneming moet sturen. Waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen bijna een “must” wordt en de overheid en leveranciers steeds hogere eisen stellen aan de manier van ondernemen met betrekking tot MVO.

De maatschappij legt ook steeds meer de nadruk dat het normaal is, dat je wat terug doet; “het geven en nemen principe“ en als jij het goed hebt, je andere daarmee ook kan helpen.
Daarnaast hebben ondernemers een druk bestaan en willen ze wel bijdragen aan de maatschappij, maar zijn ze op zoek naar een laagdrempelige manier om dit te kunnen bewerkstelligen en in het verlengde hiervan in contact te komen met ondernemers die ook op hun eigen manier willen helpen.
 
Met deze bewustheid en een overdosis passie voor Rotterdam, geeft R4R de stad Rotterdam en daarmee de Rotterdamse ondernemer een podium om én zich hard te maken voor de stad op hun eigen unieke manier én andere ondernemers te leren kennen die met dezelfde standpunten hun onderneming naar een hoger niveau willen tillen.
 
R4R heeft een visie, een groeiambitie; Een Rotterdam waarbij aandacht is voor elkaar en welvaart zegeviert, dat is wat R4R drijft. Een stad waarin ondernemers “Hand in Hand” een échte bijdrage leveren.
 
Waarin het gemeenschappelijke de nieuwe norm van ondernemen is, met zakenvrienden die elkaar meer gunnen, doordat je samen iets moois creëert, want als je samen iets creëert wat bijdraagt aan iemand anders geluk of welzijn, krijg je er ook een diepgaandere band voor terug met de ondernemers waarmee je dit bewerkstelligt.