Buddyhond

Dit zijn Ashley en Labradoodle pup Amber.

Ashley heeft een grote wens, namelijk een maatje voor het leven! ❤️

 

Ashley is 23 jaar en woonachtig in Barendrecht. Op jonge leeftijd werd een autoritje naar Spanje haar bijna fataal. Door een koolmonoxide lek in de auto belandde Ashley met een koolmonoxide vergiftiging in het ziekenhuis en lag 6 weken in coma. Ze vocht zich uit haar coma, maar hield hier verschillende verstandelijke en lichamelijke beperkingen aan over. Haar lichaam was voor 50% verlamd en ze zou nooit meer kunnen lopen of kunnen zien. Gelukkig is Ashley een knokker en weet ze veel positiviteit uit het leven te halen! Ze gaf niet op, evenals haar moeder die aan haar zijde stond en staat. Ze heeft inmiddels weer voor 5% zicht en ze kan stapje voor stapje vooruit komen. Ze is de grapjas in huis en probeert alles uit het leven te halen! Met de hulp straks van Amber, haar buddyhond, zal dit haar een beetje meer gaan helpen.

Gisteren hebben Ashley en Amber voor het eerst kennis kunnen maken. Het was een feestje met een lach en een traan, maar vooral liefde op het eerste gezicht. 

Wij zullen jullie op de hoogte houden over de ontwikkelingen tussen Ashley en Amber. Over een maand mag Ashley Amber ophalen. Een dag waar erg naar uitgekeken wordt..