OUD & HERRIE

Sinds 2016 organiseert R4R elk jaar een bijzonder diner voor ruim 100 Rotterdammers wederopbouwers ‘Oud & Herrie’. Na de Covid19 periode kon dit evenement gelukkig weer plaatsvinden. Op 3 oktober 2023 vond de editie ‘Oud & Herrie goes to the Zoo’ bij Diergaarde Blijdorp plaats.

Een avond vol entertainment, een mooi drie gangen diner en veel gezelligheid. Tijdens het evenement staat verbinding tussen deze Rotterdamse ouderen en Rotterdamse ondernemers centraal. Zo willen we de welvaart die we anno nu hebben opgebouwd met deze oudere generatie delen. De donateurs helpen in de keuken, de bediening en zijn gesprekspartners aan de tafels.

 

Elk jaar is het weer ontzettend bijzonder wat voor positieve impact we maken met dit evenement. Dit is waar we het voor doen en dan valt op zo’n avond alles op zijn plek. De boodschap en het gevoel wat wij met R4R willen overdragen was precies zoals we dat graag willen. En dat wordt ook zo gevoeld. Iedereen geniet van de avond en dat is altijd zichtbaar!

 

Oud & Snert

Op basis van het bekende recept Oud & Herrie ontdekten ouderen op 6 februari 2024 Rotterdam met de tram, een bord snert en een leuk gesprek. De R4R donateurs hielpen in de keuken, bediening en aan tafel.

Het resultaat