OUD & HERRIE

Sinds 2016 organiseert R4R elk jaar een bijzonder diner voor ruim 100 Rotterdammers wederopbouwers ‘Oud & Herrie’. Na de Covid19 periode kon dit evenement gelukkig weer plaatsvinden. In november 2022 werden er 100 ouderen ontvangen in restaurant Jack Rotterdam. De volgende editie heet ‘Oud & Herrie goes to the Zoo’ en staat gepland op 3 oktober 2023 bij Diergaarde Blijdorp.

Een avond vol entertainment, een mooi drie gangen diner en veel gezelligheid. Tijdens het evenement staat verbinding tussen deze Rotterdamse ouderen en Rotterdamse ondernemers centraal. Zo willen we de welvaart die we anno 2022 hebben opgebouwd met deze oudere generatie delen. De donateurs helpen in de keuken, de bediening en zijn gesprekspartners aan de tafels.

 

Elk jaar is het weer ontzettend bijzonder wat voor positieve impact we maken met dit evenement. Dit is waar we het voor doen en dan valt op zo’n avond alles op zijn plek. De boodschap en het gevoel wat wij met R4R willen overdragen was precies zoals we dat graag willen. En dat wordt ook zo gevoeld. Iedereen geniet van de avond en dat is altijd zichtbaar!

 

Het resultaat