OUD & HERRIE

Op dinsdag 8 januari 2019 organiseert R4R met haar donateurs voor de derde keer op rij een nieuwjaarsdiner voor ruim 100 Rotterdamse wederopbouwers. Het diner vindt plaats in de hangar van het Worldhotel Wings, die is omgebouwd tot een heus Winter Wonderland!


Herman den Blijker & de donateurs van Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) hebben op 10 januari jl. een nieuwjaarsdiner voor 100 Rotterdamse wederopbouwers verzorgd!

R4R liep al langer met de gedachten om de wederopbouwers in ’t zonnetje te zetten. Na ruim 75 jaar wederopbouw van Rotterdam werd het tijd om de ondernemers van nu in contact te brengen met deze mooie groep mensen. Toen zij in contact kwamen met Chefkok Herman Den Blijker was dit plan al snel gesmeden.

Op dinsdag 10 januari stelde het Worldhotel Wings zijn ontbijtzaal ter beschikking voor een ontvangst van ruim 100 ouderen die kwamen genieten van een drie gangen diner. Dit diner werd bereid door niemand minder dan de Rotterdamse Chefkok Herman den Blijker. Samen met zijn bemanning vanuit Las Palmas en met hulp van de ondernemers van R4R als bediening en tafelheren/dames hebben zij er alles aan gedaan om een prachtig diner te verzorgen voor deze 100 wederopbouwers.

De ouderen werden door het vervoer op maat van Munckhof opgehaald uit de verzorgingstehuizen van Aafje thuiszorg huizen zorghotels. Het programma startte om 17:00 uur in de zaal waar de gehele avond oude Rotterdamse nummers als Bloesje van licht blauwe zij, Zonnig Madera, Cherie en Café aan de haven werden voorgedragen door accordeonist & zanger Jan Dorpmans.

Dit maatschappelijke initiatief van R4R is mede mogelijk gemaakt door: Aafje, Munckhof, Schmidt Zeevis Rotterdam, DDD Entertainment, De WijnGoeroe, Flor Y Sabor, VanDrie Group, NoortDesign, Worldhotel Wings en Las Palmas Rotterdam.

Benieuwd naar de foto’s? Klik hier.