Rotterdamse Ondernemersborrel

Wij zijn inmiddels gestopt met het organiseren van de Rotterdamse Ondernemersborrel. Om een indruk te krijgen van de vorige edities kunt u een kijkje nemen op deze pagina.

Lees hier ons verhaal (geschreven door Robin Westerveld):

Op donderdag 12 maart 2015 lanceerde wij Rotterdammers 4 Rotterdammers tijdens de eerste Rotterdamse Ondernemersborrel in het Nhow Rotterdam. Na een succesvolle eerste editie werden we uitgenodigd in de Zweedse Tuin, De Hangar, Diergaarde Blijdorp, The Harbour Club, Wereldmuseum etc.. Maar ondertussen deden we meer, we werden de Good Citizen Club van Rotterdam. Rotterdamse Ondernemers werden en worden nog steeds met veel enthousiasme donateur van onze club. Hiermee hebben we al veel kunnen bereiken. Zo faciliteren wij al 4 jaar het fietsexamen voor alle basisscholen in Rotterdam, hebben we bijna een kwart miljoen (!) opgehaald voor de Daniel den Hoed Stichting, hebben wij al 300 eenzame ouderen een fantastische avond kunnen bezorgen en hebben we met een campertje 12 wensen in vervulling laten gaan. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Wij halen ons plezier en voldoening uit deze projecten en dit is waar Rotterdammers 4 Rotterdammers voor staat! Helaas kennen veel mensen ons alleen van de Rotterdamse Ondernemersborrel en niet van deze bijzondere maatschappelijke projecten. Genoeg reden om eens kritisch naar de borrel te kijken. Past dit nog wel bij ons? Halen wij er zelf nog plezier uit? Of kost het alleen maar (te veel) tijd? Dit soort vragen konden wij niet met een volle “ja” beantwoorden en gaf ons genoeg redenen om er mee te stoppen. Te stoppen met de borrel, zodat wij ons nog meer kunnen focussen op onze Good Citizen Club! Een club waarmee we, samen met geweldige Rotterdamse ondernemende donateurs, zoveel mooie dingen kunnen doen. We laten Rotterdamse wensen uitkomen, Rotterdammers weer lachen en maken Rotterdam steeds een beetje mooier. En dit doen we samen, als Good Citizens!