Rotterdam Maatschappelijke Impact Award

In Rotterdam komt een groep van ondernemers met roots in Rotterdam samen bij R4R. Als erkenning voor hun inzet en betrokkenheid voor de stad introduceert de Rotterdam Maatschappelijke Impact Award een eerbetoon aan degenen die al vijf jaar lang deel uitmaken van de good citizens club.

Deze prijs is niet zomaar een blijk van waardering; het is een viering van de concrete impact die deze toegewijde leden hebben gehad op de Rotterdamse samenleving. Door hun jaarlijkse donatie en hun handen uit de mouwen te steken. De Rotterdam Maatschappelijke Impact Award symboliseert de kracht van samenwerking en gemeenschapszin. Het is een eerbetoon aan degenen die daarin en zich inzetten voor het bouwen van een gelijker, meer verbonden, veilige en schone en duurzame toekomst voor Rotterdam.

De Rotterdam Maatschappelijke Impact Awards is uitgereikt aan:

2020      Hospitality Masters, Smith Group, Hotspots Events, Landvast Advocaten, Goos Reclamemakers

2021      Florentes Vermogensbeheer, Dordtse Bazar Verhuur, Auto Hoogenboom, Octant Veiligheid- & Risico Management, Schreuder Verzekert, Golfersworld, Daikin, DDD Entertainment

2022      Kalfsbeek BMW en Mini, Van Ginkel Group, Zadkine Business College, Rabobank Rotterdam, Poot Arbeidsrecht, Teamwerk, Hertoghs Advocaten, Seris Group, N-Force1, Ouburg Holding

2023      Axoft IT & Telecom, Gemeente Rotterdam, Imatech Electricals for Marine & Offshore, Face The Future

Uitreiking in 2023 van links naar rechts: Barbara van den Bosch, Erling Haverkamp (Imatech Electricals for Marine & Offshore), Yvonne Spijkers (Gemeente Rotterdam), Wim Milder (Axoft IT & Telecom), Elise Natte (Face The Future), Robin Westerveld.