Wie zijn wij

Stel je voor: een club van goede burgers, verenigd in hun liefde voor de stad Rotterdam en hun verlangen om samen een positieve bijdrage te leveren. Welkom bij de R4R donateurs, ook bekend als de “Good Citizen Club”. Bij ons staat verbondenheid centraal, evenals een gezamenlijke inzet voor Rotterdam.

Samen sterk voor Rotterdam, samen sterker in business.

R4R is een “Good Citizen Club” ontstaan uit een diepgeworteld gevoel van betrokkenheid en liefde voor de stad Rotterdam. Wij bieden ondernemers met Rotterdamse roots een maatschappelijk platform. Het is een plek waar ondernemers zich kunnen verbinden aan de maatschappelijke betrokkenheid van onze stad. In dit gemeenschappelijke streven naar ondernemen als nieuwe norm ontstaat een omgeving waarin zakenvrienden elkaar gunnen. Samen creëren we iets moois dat bijdraagt aan het geluk en welzijn van anderen.

Goed burgerschap – Als je goed doet, zal het goede naar je terugkomen.

Bij Rotterdammers 4 Rotterdammers organiseren we het hele jaar door verschillende bijeenkomsten rondom onze maatschappelijke projecten voor onze donateurs en hun gasten. In totaal organiseren we zo’n 8 à 9 donateurs evenementen per jaar naast de maatschappelijke projecten waar we aan werken. Op typisch Rotterdamse wijze steken we de handen uit de mouwen, terwijl we tegelijkertijd nieuwe contacten leggen, netwerken en de stad beter leren kennen.

Om de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen, hebben we ons gericht op vier belangrijke thema’s: gelijke kansen, het verbinden van mensen, het creëren van een veilige en gezonde stad en het versterken van voorzieningen. Ons werkgebied omvat alle plaatsen die onder de gemeente Rotterdam vallen, evenals Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Rhoon, Poortugaal, Capelle, Krimpen, Ouderkerk en Berkel & Rodenrijs.

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan een van onze bijeenkomsten. Bekijk de agenda hier. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Robin Westerveld op 06-28477614 of [email protected].